Tolwegen betalen in Frankrijk en Spanje

 

BIP&GO, AUTOMATISCHE TOLBETALING OVERAL IN SPANJE EN IN FRANKRIJK

 

De snelweg nemen in Spanje met Bip&Go

Met de nieuwe Bip&Go-badges die vanaf 13 juni 2016 verkocht worden, hoeft u voortaan niet meer twee badges voor automatische tolbetaling bij u te hebben voor de Franse en Spaanse snelwegen: met Bip&Go kunt u op de snelwegen van beide landen rijden met een enkel abonnement voor automatische tolbetaling.

De nieuwe Bip&Go-badge kan overal in Spanje gebruikt worden op het Via-t-netwerk.

Automatische tolbetaling in Spanje werkt net zo als in Frankrijk: de gereserveerde rijbanen worden aangegeven door het logo ‘T’ en op sommige hiervan kunt u met 30 km/u doorrijden. Met deze nieuwe service beschikt u over een enkele badge voor een enkele afschrijving.

Bip&Go is de enige operator in Frankrijk die deze service aanbiedt.

Bip&Go: automatische tolbetaling in Frankrijk en Spanje.

Partenariat telepeage espagneToekomstige nieuwe abonnee op Bip&Go, u kunt in Spanje de snelweg nemen zonder de files, u wint tijd en reist comfortabeler, net als op de Franse tolwegen.

In samenwerking met Bip&Drive breidt Bip&Go zijn aanbod uit naar het Spaanse snelwegennetwerk, waar uw badge zonder speciale handeling uwerzijds gedetecteerd zal worden.

Formule Bip&Go met de uitbreiding Spanje

Het gebruik in Spanje zal standaard inbegrepen zijn in de compatibele Franse abonnementsformules (A la carteOnbeperkt en American Express). Standaard, maar zonder meerkosten als u uw badge niet in Spanje gebruikt.

De gebruikskosten in Spanje bedragen € 2,50 per maand waarin u in Spanje rijdt, bovenop de Franse abonnementsformule die u gekozen hebt. Indien u regelmatig de Spaanse snelwegen gebruikt, kunt u ook kiezen voor een jaarlijkse gebruiksformule voor Spanje voor € 10/jaar inclusief btw bovenop uw abonnement voor automatische tolbetaling in Frankrijk.

U bent al klant van Bip&Go? Dan kunt u uw abonneeruimte raadplegen om te weten te komen of uw abonnementsformule compatibel is en wat u moet doen als dit niet het geval is (Meer informatie). U vindt meer informatie onder de inschrijvingsvoorwaarden, om u nu meteen in te schrijven op de nieuwe service automatische tolbetaling buitenland van Bip&Go.